Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Hodepine

Spørsmål

Spørsmål om hodesmerter. Utover senhøsten har jeg vært plaget av sporadiske hodesmerter. Jeg gikk til fastlegen som anbefalte fysioterapi da jeg var noe stiv i nakken / bakhodet, selv om smertene var andre steder i hodet. Jeg ble operert for godartet svulst på hørselsnereven for 20 år siden og har hatt noe øresus etter det, jeg har også hatt noe ubehag i hodet tidligere,, men det har hjulpet med å gå på ski og å løpe. Men det har blitt verre den siste tiden. Fastlegen anbefalte fysioterapi. Jeg har hatt 4 behandlinger hos en kiropraktor. Det har gjort bevegeligheten i nakken bedre. Men hodesmertene har blitt være. Sist natt våknet jeg av ubehag i kroppen, bl.a. en slags stikking foran på lårene. Jeg ble også veldig rastløs i kroppen, noe jeg også har hatt tidligere. I natt fikk jeg også generelle hodesmerter. Det hjalp litt å sitte oppe. Mem når jeg nå legger meg for å hvile blir hodesmertene være. Jeg lurer på om dette er normal reaksjon på behandlingen? Er det noen annen form for behandling dere tror vil hjelpe meg.? Jeg spurte fastlegen om å få en undersøkelse av hodet, men han mente muskelær behandling ville hjelpe, noe som har gjort meg være.

Mann 70
Svar

Hei! Nyoppstått hodepine bør man være spesielt oppmerksom på. Spenningshodepine er det vanligste, men det er noe man har hatt tilbakevendende i lang tid. ømme muskler i nakke kan være en forklaring, men jeg synes at andre årsaker må utelukkes. Hjelper det med betennelsesdempende medisin som Ibux? MR av hodet bør absolutt vurderes Evt henvisning til nevrolog. Grunnen for videre utredning er dels at hodepinen er nyoppstått og du er tidligere operert i hodet. Det er ingen grunn til bekymring. Dette er for å utelukke andre årsaker

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 339,-