Hodepine

Spørsmål

Jeg har de siste 2,5 år slitt med en plagsom hodepine/migrene.
Migrenen har blitt kraftigere og kraftigere med tiden, og jeg har gått fra å ha det innimellom til å vokne med den hver dag. Jeg har i tillegg følt meg utmattet og har vært avhengig av å skjermes fra lys, og vært avhengig av filterbriller for å i det hele tatt kunne ha øynene oppe. I flere perioder har jeg vært sengeliggende og daglige gjøremål har vært umulig. Jeg har brukt en formue på behandlinger og har blitt behandlet med betablokkere, angiotensinresepotorblokker, sarotex, botox 200units ti ganger, samt alle tenklige triptaner uten særlig god effekt. Migrenen er tilbake hver morgen. Jo mer jeg har vært hjemme, jo dårligere har jeg blitt. Det har vært vanskelig å skjønne hvorfor jeg plutselig skulle bli så plaget av migrene da den tidligere ikke har vært til hinder for mitt liv, selv om jeg har hatt vage symptomer siden ungdomskolealder. Er nå 33år

Jeg bor i en kjellerleilighet i et bygg det har blir påvist rik muggsoppvekst i byggets oppgang og i gangen utenfor leiligheten.

Jeg leste et sted at muggsopp kan trigge migrene. De siste ukene har jeg oppholdt meg minimalt i leiligheten, og sovet andre steder og migrenen har sakte men sikkert sluppet taket. Det samme har sensitiviteten for lys. Jeg føler meg piggere. Nå i ettertid ser jeg at migreneplagene begynte da jeg flyttet inn her jeg bor nå(bodd her 3 år, men reiste mye og var lite hjemme det første halve året). Jeg lurer derfor på om muggsopp kan gi så alvorlige plager som jeg har hatt?

Jeg er generelt en veldig sensitiv person. Jeg testet negativt for muggsoppallergi.

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei,
Det er rapportert en slik sammenheng. Det er ikke helt vanlig med det forekommer. Bra at du har påvist en slik sammenheng. For deg virker det også som en eliminasjonsmetode virker. Så det er best å la deg være å eksponere seg for muggsopp så langt det lar seg gjøre. Nå har det gått litt kort tid men jeg håper at det forstår det slik. Fint også med opphold fra medisiner ettersom de kan "slå tilbake" hvis man tar for mye. Lykke til!

Har du spørsmål om NEVROLOGI?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Mirza Jusufovic NEVROLOGI
Pris fra 199,-