Helt kortvarig nummenhet

Spørsmål

Hei

Jeg satt på jobben i dag og plutselig fikk jeg noe som ligner blodtrykksfall. Etterpå ble jeg veldig nummen på høyre side av ansiktet (Dvs venstre hvis du ser på meg) Det gikk over veldig fort (det har gått en time nå og jeg føler meg helt normal igjen). Jeg har hatt det før også, men har liksom ikke tenkt noe særlig over det da det går over veldig fort og det er flere måneder mellom hver gang.
Er dette normalt? Eller noe som jeg bør ta alvorlig?
Har ingen sykdommer, er kun allergisk. Det er heller ikke lenge siden jeg var hos lege for helsesjekk, der alt av blodprøver/trykk var normalt.
Ellers av info: Så er jeg 42 år, gammel kvinne . (lettere overvektig)

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.

Det er svært mye vi kan kjenne fra kroppen nå og da, som skyldes tilfeldigheter og som ikke har med sykdom å gjøre. Hvis ting er svært kortvarig og går helt over, slik som det du her beskriver, og du er fullstendig frisk ellers og har ingen andre symptomer, så er jeg tilbøyelig til å tilskrive dette tilfeldighetenes konto. Skulle det imidlertid bli en tendens, dvs at det stadig kommer tilbake, evt varer lenger av gangen, evt med økende hyppighet, og spesielt hvis du skulle få noen andre uforklarlige nyoppståtte symptomer i tillegg, så vil det være riktig å vurdere å få en legesjekk av dette, men her og nå synes jeg at dette er noe du kan se an.
Ha det bra.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn