Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Helt kortvarig nummenhet

Spørsmål

Hei

Jeg satt på jobben i dag og plutselig fikk jeg noe som ligner blodtrykksfall. Etterpå ble jeg veldig nummen på høyre side av ansiktet (Dvs venstre hvis du ser på meg) Det gikk over veldig fort (det har gått en time nå og jeg føler meg helt normal igjen). Jeg har hatt det før også, men har liksom ikke tenkt noe særlig over det da det går over veldig fort og det er flere måneder mellom hver gang.
Er dette normalt? Eller noe som jeg bør ta alvorlig?
Har ingen sykdommer, er kun allergisk. Det er heller ikke lenge siden jeg var hos lege for helsesjekk, der alt av blodprøver/trykk var normalt.
Ellers av info: Så er jeg 42 år, gammel kvinne . (lettere overvektig)

Svar

Hei.

Det er svært mye vi kan kjenne fra kroppen nå og da, som skyldes tilfeldigheter og som ikke har med sykdom å gjøre. Hvis ting er svært kortvarig og går helt over, slik som det du her beskriver, og du er fullstendig frisk ellers og har ingen andre symptomer, så er jeg tilbøyelig til å tilskrive dette tilfeldighetenes konto. Skulle det imidlertid bli en tendens, dvs at det stadig kommer tilbake, evt varer lenger av gangen, evt med økende hyppighet, og spesielt hvis du skulle få noen andre uforklarlige nyoppståtte symptomer i tillegg, så vil det være riktig å vurdere å få en legesjekk av dette, men her og nå synes jeg at dette er noe du kan se an.
Ha det bra.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-