Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Fortsatt ikke bra

Spørsmål

Hei Har ikke fått dratt til fysio enda mtp gynge følelse, men har noen spørsmål angående det samme enda, Jeg har vært samme plass, der jeg ble behandlet for krystallsyke. Sies enda at det ser bedre ut, men merker i grunn ikke forskjell. Jeg legger merke til at jeg ofte får litt uklart syn, men at det som regel kan blunkes vekk. Mulig det er noe med tårene / tørre øyne. Ellers når jeg ser på vegger og ting, så synes jeg det rister, eller at man ser på noe uklart signal. Må se nøye for å se det, men virker ikke helt normalt. Kan dette være noe behandling relatert? Hadde kontroll hos øyelege mtp tørre øyne, og han sier at blinkende lys og annet i synet, kommer fra hjernen. Ellers ikke noe galt med øynene, annet enn svak tårefilm. Hadde jo tatt MR, men det er en stund siden nå. Leste om visual snow, og oscillopsia. Vet ikke om de stemmer, men noe er galt. Kjenner også at øyene jobber mer. Er kanskje logisk at hvis hjernen blir forvirret av evt krystallsyke, så vil man kanskje kjenne noe ved behandling. Kan man se noe med migrene og vestibulær migrene på MR? Tok det for 1 mnd siden, men mulig jeg tar en til. Var privat først, men er enda på venteliste offentlig. Det er ikke så mye mer for meg å sjekke opp, men rart at det ikke blir bedre, Samt om det er TRV stol som har gitt meg mere plager, eller ikke. Er henvist hit 30 juli. Han ØNH legen skal være god på det. Kiropraktoren er sikker på ks, men vi får se. Har du noe annet du anbefaler meg å prøve, eller skal jeg se på time hos fysio? Han sier at jeg ikke har spontan nystamus, så tror ikke det er skade på balanse. http://nordfalkonh.no/omoss/ https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1877886013000700 https://vestibular.org/BVH

Mann 22
Svar

Hei,

Jeg føler at vi hr snakket mye om dette før. Synes at dine symptomer endrer seg med tid også. Det er derfor litt vanskelig å følge tritt med dette. Det er mulig gjøre EEG hvis synet er hovedproblem nå. Har ikke erfaring med ønh stol behandlinger selv, du burde spørre dr. Falck om det.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-