Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Diverse plager

Spørsmål

Dame 44 år. Bilulykke som 17 åring. Problemer med nakke/skuldre og rygg og armer fra jeg var 20 år. Endelig i 2016 mr med påvist prolaps. Opptrening, medisinering massasje. Alt er prøvd. Forverring i januar 2017. Ny mr mai. 2 nye prolapser. Henvisning til nevro-kirurg Ullevål. Henvisning til nevrolog for hjelp til migrene. Nevrologen konkluderer med at jeg kun er psykisk syk. Venlafaxin og henvisning Dps!!!! Medikamentell hodepine. Ikke migrene. Avslutte alle smertelindring. 5 uker nå med uutholdelig smerter. Fastlege nekter meg medisiner. Nevrolog står på Sitt! Holder på å bli gal. Vannvittig migrene. Strålende smerter i nakken, skuldre, armer.
Sover mye. Svimmelhet og kvalm. Synsforstyrrelser. Hukommelse elendig. Mister ting og ord. Fungerer ikke i det hele tatt. Hva gjør jeg ?
PS venter på time til nevro-kirurg ( forventet time i oktober)

Svar

Hei,
Et prolaps gir ikke alle slike plager (f.eks. hukommelsesplager) som du her ramser opp, og for meg høres det osgå ut som du er psykisk sjør. Jeg vil derfor be deg søke hjelp i det psykiatriske helsevesen som kan hjelpe deg komme over "kneiken". Prolaps kan trykke på nerver i nakken og okrsryggen oig gi derfor utstrålende symptomer og smerter ut i armer og bena. Mna opererer noen få ganger pga. smerter, men først og fremst hvis du blir lam. Du bør også følges av en fysioterapeut. Lykke til!