Bytte av legemiddel?

Spørsmål

Hei. Meg med langvarig aura. Jeg lurte på noe. Det er forresten så flott at jeg sende deg brev du er veldig flink. Jeg går på lamictal 75 mg. Ingen anfall på 18 dager. Før hadde jeg det hverdag. Dette er jo veldig bra. Er så glad for dette. Men er det vits å gå opp til 100 mg når 75 har effekt? Og er det mulig å ta halve dosen på morgen og halve kveld, så det gir bra effekt? Lamictal virker bra på meg. Men bare tenker at kanskje topimax har bedre effekt. Men jeg tenker at Lamictal har bra effekt og topimax vil ikke gi bedre effekt. Tror du det vil bli enda bedre med topimax ? Er det vits å bytte medisin når lamictal har effekt ?Lamictal er en medisin som gir lite bivirkninger og jeg jobber for å gå ned i vekt noe jeg har klart. Lamictal gir ikke vektøkning. Har hørt Lamictal blir mye brukt mot forebyggende mot migrene. Jeg er så glad for at vi sammen har funnet ut om hva jeg lidet av. Kan endelig jobbe og gå ut osv. Før lo jeg på senga heledag.
Jeg sendet inn flere spørsmål. Tusen takk !

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.
Jeg synes ikke at dose på 75 mg ved tilfredsstillende effekt skal endres, f.eks. økes. Stort sett tar man Lamical to ganger per dag, slik at du kan ta det morgen og kveld. Så lenge Lamictal har god effekt ser jeg ikke grunn til å endre til Topimax. Masse lykke til!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-