Bør jeg vurderes av nevrolog?

Spørsmål

Hei, jeg er mann 28 år. For 10 måneder siden fikk jeg prolaps mellom L4-L5. Påvist på MR. Sterk stråling og nummenhet i høyre bein. Sterke konstante smerter i rygg og som sagt strålende smerte i beinet. Upåvirket urin og avføring. Må bruke krykker da jeg sliter med balansen. Klarer ikke å sitte, må stå eller ligge. Er hos fysioterapeut 2 ganger i uka og gjør øvelser for å styrke ryggmuskulatur ol. Går tur hver dag. Har ikke vært hos nevrolog, fastlegen har konferert og utifra MR- bilder mener de at dette skal bli bra av seg selv og at jeg ikke trenger time. Er fortsatt ingen bedring overhodet og jeg må bruke mye medisiner for å komme gjennom dagen. Synes du jeg burde blitt henvist til nevrolog/ortoped ? Evt hvor lang tid bør jeg kunne forvente at det tar før jeg merker bedring ? Eneste tiltaket fra fastlegen hittil er medisiner. Har forsøkt Nobligan,Paralgin Forte og Neurontin uten effekt. Nåværende regime fungerer greit men jeg ønsker bla. førerkort tilbake. Daglige medisiner er: Paracet 1 g x 4 Voltaren 50 mg x 3 Lyrica 300 mg x 2 Sarotex 50 mg vesp OxyContin 40 mg x 2 OxyNorm 20 mg x 2-3 ved gjennombruddsmerter

Mann 28

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei, 

Ved så langvarige plager synes jeg det (vurdering av nevrolog). Vi gjentar bilder og vurderer behov for operasjon utfra de sterke smertene. Det har gåt lang tid og derfor er det nødvendig. Prolpasene pleier å trekke seg tilbake og gi mindre plager, men det virker som om den fortsatt er der. jeg ville derfor gjentatt MR og vurdert nøye om du bør opereres. Mange blir smertefrie etter operasjon. Lykke til!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn