Angst

Spørsmål

Hei
For 2 1/2 måned siden fikk jeg panikkangst som lyn fra klar himmel. Ble deprimert, mørkredd og fikk klaustrofobi. De mørke tankene er borte, men kan være nedstemt av og til. Fikk Remeron 15 mg av legen, som jeg tar om kvelden for å få sove. Prikking, nummenhet i armer og bein. Skjelver også innvendig. Kan også ha tunge bein, og være svimmel av og til. Jeg går ut i fra at det er min psykiske tilstand som er årsaken til dette. Kan jeg slutte å ta Remeron når disse symptomene forsvinner?

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei,
Ja det er nokså vanlig med slike plager med angst. Det tar litt tid før angsten"roer seg", så man anbefaler litt lenger behandling med Remeron. Hvor lenge, må vurderes fortløpende, i hvert fall 6 måneder slik at du ikke får tilbakefall av plager. Lykke til!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn