Muskelblafringer

Spørsmål

Hei.
Jeg har i de 2 siste ukene fått,muskelrykninger/vibreringer i beina og rundt forbi i kroppen. Disse oppstod plutselig en dag. I føttene,langs sidene ser jeg tydelig rykninger og sammentrekninger,de gjør ikke vondt. De er til stede stort sett hele dagen! Noe kjennes ut som leamus,mens andre kjennes ut som noen knipser på meg. Utrolig slitsomt . Er livredd for als da jeg har lest at det er ett symptom! Etter dette har jeg omtrent ikke sovet på nettene da jeg er livredd jeg våkner dårligere nesten morgen. Har vert hos legen og han observerte rykninger i tungen også! Skal ta mr av hode neste uke,og har tatt masse blodprøver som har vert helt fine. Slet med svimmelhet i 3-4 mnd før dette startet. Er så redd for at jeg har fått als.
Er ikke svak på noe måte,men kjenner meg kraftløs og sjelven.
Spiser også lite for tiden.
Tror rett og slett jeg begynner å bli deprimert av dette. Legen mener det mest sansynlig kommer av stress. Fødte for 10 uker siden. Ammer ikke lenger.
Å om natten kjennes det verst ut. Kjennes ut som noe kribler i beina hele tiden.

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei,
Takk for ditt brev. I utgangspunktet er slike symptomer helt vanlige og ufarlige. Heldigvis gjør de ikke vondt. Jeg skjønner at det er slitsomt. Kan ta litt tid før de forsvinner. Men ikke uroe deg for ALS, du har ingen symptomer på dette. Jeg ville ikke tenkt så mye på plagene, de vil forsvinne. Du har ikke plager forenlig med ALS. Dette er som sagt helt vanlige plager og mange mennesker erfarer dem. Lykke til!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 199,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn