Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Potensielle komplikasjoner etter operasjon for lårhallsbrudd

Spørsmål

Vart operert etter et lårhalsbrudd i april. Har vert plaget med smerter i fotblad prikking stikkende smerte ,ubehag også på natt.Hva kan dette være,kan jeg forvente at jeg blir bedre.

Kvinne 69
Svar

Hei!


Det finnes i hvert fall fire ulike måter å operere lårhallsbrudd på, og det er vanskelig å si hva du har fått gjort ut fra den informasjonen som foreligger. Ut fra de symptomer som du beskriver, høres det ut som irritasjon i en nerve, sannsynligvis isjiasnerven, eller en tilførende eller avgående gren av denne.


Slike symptomer kan oppstå når nerver utsettes for ulike former for kjemisk eller mekanisk påvirkning. Man kan i ditt tilfelle tenke seg at det kan være nervesmerter fra ryggbedøvelse, hvis man har vært uheldig med innstikket. Det kan også være fr ulike instrument brukt ifm operasjonen.


Det er fortsatt svært tidlig etter operasjonen, og jeg vil nok forvente at dette blir bedre. Jeg ville hørt litt med fastlegen om dere kunne sjekket om teorien med nerveplager stemmer, og eventuelt kontakte den sykehusavdelingen som opererte deg hvis det vedvarer et i ytterligere et par måneder.


Lykke til!

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-