Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Vi skriver ikke resepter på Lommelegen.no

Spørsmål

Hei Har sendt 2 gang oppfølgingsspørsmål på svar eg fikk. Sender igjen: Når eg tar kontakt med lommelegen er det fordi det er umulig å snakke med min fastlege om dette.Kan du være så snill å sende meg en resept på medisin slik at eg kan få et bedre liv? Gjerne medisin som ikke gir munntørrhet etc..

Mann 66
Svar

Hei.


Lommelegen.no er et nettsted som gir helseinformasjon og helserådgivning. Vi driver imidlertid ikke med behandling av pasienter, og det betyr at vi heller ikke skriver resepter, siden det er pasientbehandling. Det ville ikke vært forsvarlig heller, uten direkt kontakt med pasienten.  Så det er med andre ord med hensyn til din sikkerhet som pasient. 


Dette gjør vi klart rede for i premissene for tjenesten vår, som alle våre brukere får lese og må godkjenne, før en skriver inn spørsmål. I tillegg så er våre brukere anonyme, hvilket også betyr at det ikke går an å skrive noen resept. Og i tillegg vet jeg heller ikke hvilken medisin du bruker, eller hva du tenker å bruke den mot. 

Følgelig har vi dessverre ikke mulighet til å skrive noen resept til deg. Det beklager jeg, men håper at jeg har klart å forklare deg hvorfor det er slik. Ha det bra.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-