Munnsår av voltaren

Spørsmål

Hei,jeg får munnsår av Voltaren tabletter.Har problemer med stiv nakke som gir hodepine.Sist jeg Var hos legen fikk jeg Vimovo 500mg/20mg.Disse virket god og jeg trengte kun å ta noe få.Men Etter noen dager fikk jeg munnsår.Kan du anbefale noen tabletter som jeg ikke får munnsår av.

Mann 68

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Det virker som at alle medisinene som er beslektet med voltaren gir deg munnsår. Et alternativ er å prøve arcoxia. Det har en litt annen bivirkningsprofil. Medisinen er reseptbelagt. Ellers vil tramadol være et annet smertestillende preparat som kan forsøkes. 

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-