Kortisoninjeksjon halvannet år etter cellegift, går det greit?

Spørsmål

AHei , jeg ble radikal operert for gyn kreft for ett år siden . Har mye smerter i bekken og hofter på grunn av artrose . Har fått tilbud om kortisonsprøyte pluss huarelonsyre da kiropraktor kunne se med ultrlyd at det var noe betennelse også som han mente ville bli noe bedre om jeg fikk disse sprøytene inn i ledd . Siden det er ett år siden operasjon og seks måneder siden cellegift , Kan det være noen fare for nedsatt immunforsvar av kortisonsprøyten ? Leste at den kunne ha innvirkning på immunforsvaret ?

Kvinne 61

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.


Jeg synes du skal høre med din fastlege før du evt tar stilling til dette, med tanke på om ditt immunforsvar er nedsatt pr idag. Blant annet må du da ta blodprøver for å se at du har normale antall hvite blodlegemer (en del av kroppens immunforsvar) 

I utgangspunktet ville jeg ha tenkt at dette må være greit, så lang tid etter cellegiften, men forhør deg for sikkerhets skyld med fastlegen, så får du et individuelt vurdert svar, og ikke kun min generelle vurdering her. Lykke til!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Vishal Judge
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-