Kan jeg bruke Scheriproct?

Spørsmål

Hei, har kjøpt Scheriproct stikkpiller mot hemoroider. Når jeg leser pakningsvedlegget står det at det ikke kan brukes om man har herpes simplex. Jeg har det i kroppen, og får munnsår 1-2 ganger i året. Stemmer det at stikkpillen ikke kan brukes i endetarmen grunnet fare for munnsår, eller?

Kvinne 46

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.


Du kan bruke Scheriproct, selv om du er blant de mange som av og til får herpes-munnsår. Den helt store majoriteten av befolkning har dette, forøvrig. Det som det siktes til, det som skrives i pakningsvedlegget, er at dersom du hadde hatt et aktivt herpessår i anus, skulle du ikke bruke stikkpillene akkurat mens du hadde sårene. Ha det bra.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Simen Brynildsen
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-