Kan jeg bruke et kollagenprodukt mot artrose?

Spørsmål

Hei. Jeg har slitt med artrose i hånd/fingerledd i mange år, mye smerter. Fastlegen har kun Betennelsesdempende- smertestillende å tilby. Jeg bruker Xarelto20mg for hjerteflimmer, Losartan/Hydrochloroth.Krka 100mg for hjertesvikt og Metoprolol Sandoz 100mg for blodtrykket. Kan jeg bruke et Collagen-produkt?

Kvinne 77

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.


Ja, du kan godt bruke et kollagenprodukt om du vil. Det er ingen problemer med å kombinere det med de medikamentene du bruker.

Men det er også verd å vite, at det ikke finnes noen sikker dokumentasjon på at slike preparater har noen effekt, selv om reklamene for slike produkter hevder dette. Velger du å forsøke dette, så vil du jo selv merke etterhvert om det hjelper deg eller ikke.

Ha det bra.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn