Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Hva hjelper mot uro?

Spørsmål

Hei. Har uro på grund av zyrtec. Er det noe som virker mot uro. Vival 5 mg eller rivotril 2 mg . Har slitt med dettei 3 år. Begynner nå på det 4 året. Har gått på vival i 3 år. Hvilken resept kan jeg få av deg.

Mann 38
Svar

  

Hei,

du skriver at du sliter med uro på grunn av Zyrtec® og spør om det er noe som virker mot uro. Du skriver at du har gått på Vival® i 3 år og spør om hvilken resept du kan få av meg. 


Når det gjelder Zyrtec® er det mindre vanlig at den gir agitasjon som bivirkning. 

Det finnes flere ulike medisiner som kan hjelpe mot uro, men hvilken medisin som kan hjelpe i ditt tilfelle og som blir riktig for deg er avhengig av flere faktorer, blant annet hva som er årsaken til uroen din, hvilke andre sykdommer du har og hvilke andre medisiner du ellers bruker. Dette bør avklares og utredes først. 


B-preparater som Vival® eller Rivotril® bør vanligvis ikke brukes over lengre tid mot uro.


Når det gjelder ditt spørmål om resept fra meg må jeg dessverre svare deg at du har henvendt deg til spørretjenesten av lommelegen der det ikke drives med diagnostikk og behandling, men kun med rådgivning. Jeg har derfor ingen mulighet til å skrive ut resept.


For å få diagnostikk og behandling bør du  ta kontakt med fastlegen din. En annen alternative er å henvende deg til videokonsultasjonstjenesten hos lommelegen.  Jeg håper at jeg har klart å hjelpe deg på veien videre.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-