Høyt blodtrykk av Efexor?

Spørsmål

Kan man få høyt blodtrykk av Efexor?

Medisiner: Efexor

Kvinne, 47 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Ja, i høye doser kan Efexor gi en blodtrykksøkning. Det høye blodtrykket vil ikke være varig, men vil normalisere seg hvis du justerer dosen eller slutter med medisinen.

Denne blodtrykksøkningen er som oftest ikke farlig, men dersom du merker plager eller bekymrer deg, bør du snakke med legen din.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 289,-