Er det farlig å hoppe over Seroquel to dager på rad?

Spørsmål

Hei! Skal på helgetur med jobben og har et spørsmål ang seroquel. Jeg bruker 75 mg for å sove. Kan jeg hoppe over denne medisinen to dager på rad, eller er dette farlig? Har tidligere hoppet over et døgn. Grunnen til at jeg spør er fordi jeg har lyst til å kunne nyte alkohol. Bruker ingen andre medisiner.

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei,

det er selvfølgelig i utgangspunktet alltid anbefalt at du følger doseringen fra legen din.

Du spør om det er farlig å hoppe over Seroquel to dager på rad siden du ønsker å nyte alkohol en helg du er på tur med kollegaene dine.
Du angir at du bruker Seroquel for å sove, noe som tilsvarer dosen du angir å stå på.
Så for å svare konkret på spørsmålet ditt så er det som regel ikke farlig å hoppe over Seroquel to dager på råd tatt i betraktning den dosen du står på.
Husk dog at du har fått medikamentet etter en medisinsk vurdering fra legen din og at du - ved å hoppe over tablettinntaket - kan oppleve en forverring av tilstanden din.

Jeg ønsker deg en riktig fin helg!

Har du spørsmål om PSYKISK HELSE?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Friederike Rieger PSYKISK HELSE
Pris fra 259,-