Ereksjonsproblemer etter operasjon

Spørsmål

Hei jeg har hvert operert for skjev penis 5/11-18 .Den ble kortere ,strammet inn på motsatt side tre klemmer. Rett å fin men den var mye vond etter oprasjon når jeg fikk reisning. ikke noe vont nå. Probleme er den blir ikke har nok til å ha sex med (pennetrering) : aldri hatt det problene før.Liker sex, får reisning og det går for meg etter en lang stund.Får reisning hver morgen. Tror det kan hvere sykisk ?. er muligens piller en mulighet her ?. Er i ett fast forhåld de siste 4 årene. Venter spent på svar

Mann 58

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei og takk for ditt spørsmål!

Forstår at dette er et problem for deg, og jeg skal forsøke å gi deg litt veiledning her. 

Noe smerter etter en slik operasjon er helt normalt, og disse vil i de fleste tilfeller ikke gi seg før vevet har grodd. Det er positivt at du ikke plages av smerter nå.

Ereksjonsproblemene du beskriver kan komme av flere årsaker, og basert på opplysningene jeg har fått er det vanskelig å si sikkert om det dreier seg om psykiske årsaker eller om det kan være fysiske årsaker til at penis ikke blir hard nok til å gjennomføre samleie. Ereksjonsproblemer av psykisk årsak karakteriseres ofte av at man har normal reisning i andre situasjoner enn når man har sex med partner, for eksempel på morgenen og når man onanerer. Ved fysiske/somatiske årsaker har man vanligvis problemer med å oppnå normal ereksjon, uansett situasjon. 

Da du er operert for noen få måneder siden anbefaler jeg at du tar kontakt med din fastlege for å diskutere dette. Fastlegen kan snakke med deg om problemet og foreta en undersøkelse, og dette er avgjørende for å kunne si om årsaken til ereksjonsproblemene er av psykisk karakter. Behandlingen av ereksjonsproblemer avhenger av den underliggende årsaken, og kan være alt fra at man velger å se an tilstanden til terapi hos psykolog, piller som bedrer ereksjonen og/eller henvisning til spesialist. 

Lykke til og god bedring!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn