Prostatakreft og ereksjonsproblemer

Spørsmål

Mann 79 år,frisk og god form hele livet. Veier 84/85kg -1.86m høy-blodtrykk 135/85 stabilt i alle år. Aldri spist noen tabletter. Ble operert for prostata kreft februar 2017, strålebehandling i 7 uker etterpå.Uten ettervirkning, ingen lekkasje- vannlatingen fungerer bra. Kirurgen var godt fornøyd. Men ingen ereksjon. Kan jeg prøve viagra.

Mann 79

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Svaret er ja absolut t! Har du ikke snakket med din lege om problemet med ereksjon? Når du ellers er helt friks og tydeligvis i god form etter denne prostataoperasjonen, så er det ingen motforestillinger mot at du prøver Viagra. Så sant du ikke bruker noen medisin inneholdende Nitroglyscerin .

Men det kan være et problem om Viagra virker helt avhengig av om de nervebanene som går til ereksjonen er i oden etter operasjonen. For Viagra (og de andre tablettene som virker på samme måte ; som Cialis (Tadalafil), Spedra og Levitra) er avhengig at disse nervebanene er inntakte. Men dette skulle jo den legen som opererte deg ha snakket med deg om! Ta det i alle fal opp med din fastlege. Eventuelt finnes det nå en ny medisin som heter Vitaros som ikke er avhengig av disse nervebanene. Men igjen; dette må du ta opp med din lege. Lykke til !

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 199,-