Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Størrelse penis

Spørsmål

Hei, Jeg er plaget med at penisen er veldig liten i slapp tilstand (rundt 3-4cm), men helt normal under ereksjon. Jeg har kommet til et punkt hvor dette påvirker samleie i en så stor grad at jeg får prestasjonsangst under omstendighetene og ikke klarer å få ereksjon, noe som gjør at jeg faktisk gruer meg til å ha samleie. Jeg lurer på om det finnes noen inngrep som kan gjøre den «lengre» i slapp tilstand eller om jeg er nødt til å ty medikamenter for å opprettholde ereksjon. Siden dette er et problem jeg ikke tror vil forsvinne av seg selv.

Mann 22
Svar

Når det gjelder størrelse på penis så kan den variere veldig hos menn. Jeg forstår at du kanskje synes den er liten når den er slapp. Men det som betyr noe er jo det du sier at den er helt normal når den er erigert (stiv). Det er klart at jeg forstår at du tenker på dette, og gjerne skulle gjøre noe med å forlenge den.Men jeg kan trøste deg med at det er mange gutter(menn som kan ha en ganske liten penis når den er slapp. Men som med deg og med de fleste som har en mindre penis når den er slapp, så vokser den relativt mye mer enn en stor slapp en når den er erigert. Så seksuelt skulle ikke dette bety noen ting. Har du målt den slapp helt inn til skambenet? Mange menn som har litt mye rundt livet, dvs. underhudsfett, kan oppleve at den "litt drukner" i en litt stor mage. Jeg vet ikke om det gjelder deg.  Det går an at du tar dette opp med din fastlege. Jeg er ikke noen tilhenger av å gjøre operative inngrep på penis; spesielt når den er normalt stor erigert. Det finnes visstnok en privat klinikk i Norge som gjør slike inngrep. Det kan du i så fall snakke med din lege om. 

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-