Sædkvalitet

Spørsmål

Jeg har 2 spørsmål som jeg håper på å få svart på fortest mulig da jeg sliter mye med å forstå hva som står på papiret (legger med bilde), da jeg lurer på om det betyr at jeg er steril og hvor stor er sjansen for å få barn da jeg har lyst til å få barn men aldri fått barn med min ex i løpet av de 3 årene vi var sammen, og hun var 100% fruktbar. Det neste spørsmålet jeg har er om skaden kan ha blitt til under min tid på ungdomsskolen da jeg ble daglig i 3 år sparket i skrittet med stor kraft ca. 2-5 spark pr. dag.

Mann 27

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Du er på ingen måte steril og du kan absolutt få barn med disse resultatene. testen viser at du har redusert antall raske sædceller som kan være en forklaring på at din ex ikke ble gravid. Men om det skulle gjenta seg, vil Kunstig befruktning ( IVF) løse problemet. Ikke vent for lenge neste gang, dvs be om henvisning etter et års forsøk uten å lykkes. Det er mulig en sammenheng mellom dette svaret og gjentatte spark i underlivet. Det gjør meg trist å lese at du har opplevd det. traumer mot testikkelen kan påvirke sædkvaliteten. Men altså: du kan absolutt bli pappa med stor sannsynlighet!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-