Peyronies

Spørsmål

Jeg er en mann på 67 år. Jeg er gift og har hatt den samme partneren i alle år. Jeg har alltid vært frisk, hatt god reisning og et godt sexliv. Jeg har i løpet av det siste halve året fått en komplikasjon; det er en svakere reisning, og en "bøyg" på penis i reist tilstand. Jeg har vært hos urolog og fått til svar at det er arrvev, og at det er lite å gjøre bortsett fra å ta Viagra eller lignende. Jeg har googlet meg fram til svaret på "bøyg"-problemet , og jeg er noenlunde sikker på at dette er Peyronies sykdom, dette står ganske godt beskrevet. Hva kan jeg gjøre? Er det mulig å komme tilbake til "gammel form" via injeksjoner eller lignende, og er dette noe som Helse-Norge dekker?

Mann 67

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei og takk for brevet ditt. Ja, jeg mener å være enig med deg. Det at du har fått en bøy tyder på at det kan være en Peyronies. Men nå sier du at du har vært hos urolog og fått vite at det ikke er noe å gjøre. Men jeg tenker at det kan være klokt å få en "second opinion" hos en annen urolog om dette. Uansett så er det for å uttale seg konkret om hva det handler om, nødvendig å se på dette klinisk. Det kan være lurt da å kontakte en annen urolog og samtidig bringe med bilder som du kan ta selv av penis slapp og erigert både fra siden og andre vinkler. Det er viktig å se i hvilken retning denne bøyen er, enten oppover, til siden eller nedover. Det finnes i så fall god behandling for dette bl. a . injeksjonsbehandling. På Aleris i Fredrik Stangsgt. i Oslo er det en urolog som jeg vet kan mye om dette. Ring dit og be om time

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn