Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Peyronies sykdom (krummerik) og ereksjonsfremmende medisiner

Spørsmål

Jeg har fått en bøy på penis med litt innsnevring midt på (Peyronies sykdom). Plager meg ikke og en relativt liten bøy. Har problemer med ereksjon og har fått utskrevet Levitra 10 mg. Ser på pakningsvedlegget til Levitra at det skal utvises forsiktighet dersom man har Peyronies. Er det annet ereksjonsfremmende man kan bruke eller er Levitra OK? Er ellers en frisk 72-åring med koselig kone.

Mann 72
Svar

Hei.


Jeg mener trygt at du kan forsøke dette, slik du beskriver din situasjon. Pakningsvedlegg til medisiner er ofte preget av en uttalt overforsiktighet, hvor produsenten advarer mot alt tenkelig og litt til, for å være på den sikre siden, og kanskje litt med tanke på å unngå søksmål fordi man ikke ble advart om det ene eller det andre.  Jeg har lest en studie hvor en ga ereksjonsfremmende medisiner til en større gruppe menn med Peyronies sykdom, og ingen bivirkninger eller skade på penis eller annet ble registrert. 

Det vil forøvrig ikke være hverken større eller mindre risiko for bivirkninger, penisskader eller annet, avhengig av hvilket preparat man velger å bruke for forbedret ereksjon, jfr ditt spørsmål om det er noe annet ereksjonsfremmende middel du kan bruke. 

Ha det bra.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-