Peyronies sykdom (krummerik) og ereksjonsfremmende medisiner

Spørsmål

Jeg har fått en bøy på penis med litt innsnevring midt på (Peyronies sykdom). Plager meg ikke og en relativt liten bøy. Har problemer med ereksjon og har fått utskrevet Levitra 10 mg. Ser på pakningsvedlegget til Levitra at det skal utvises forsiktighet dersom man har Peyronies. Er det annet ereksjonsfremmende man kan bruke eller er Levitra OK? Er ellers en frisk 72-åring med koselig kone.

Mann 72

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.


Jeg mener trygt at du kan forsøke dette, slik du beskriver din situasjon. Pakningsvedlegg til medisiner er ofte preget av en uttalt overforsiktighet, hvor produsenten advarer mot alt tenkelig og litt til, for å være på den sikre siden, og kanskje litt med tanke på å unngå søksmål fordi man ikke ble advart om det ene eller det andre.  Jeg har lest en studie hvor en ga ereksjonsfremmende medisiner til en større gruppe menn med Peyronies sykdom, og ingen bivirkninger eller skade på penis eller annet ble registrert. 

Det vil forøvrig ikke være hverken større eller mindre risiko for bivirkninger, penisskader eller annet, avhengig av hvilket preparat man velger å bruke for forbedret ereksjon, jfr ditt spørsmål om det er noe annet ereksjonsfremmende middel du kan bruke. 

Ha det bra.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Kommersiell tjeneste
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn