Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Normale strukturer på penis

Spørsmål

Hei jeg har hatt noen hudklumper på penishodet over lang tid nå, det har ikke kommet etter samleie og har heller ikke noen symptomer som svie og sann. Det plager ikke annet enn at det ikke ser bra ut og at jeg lurer veldig på hva det er. Legger ved bilde

Mann 21
Svar

Hei og takk for brevet ditt. Jo, det er helt riktig;- akkurat i grensen mllom der forhuden er festet til penis og glans penis har du noen små strukturer som kalles for spiculae glandis og de er helt normale. De representerer talgkjertelformasjoner med noe som kalles forhorning helt ytterst. Det betyr at her har det dannet seg noen flatere cellelag der ute enn lenger inn. De fleste menn har talgkjertelbetingede strukturer i dette området som kan se litt forskjellig ut, noen ligger dypere og kan bare sees som litt dypere ørsmå rødlige øyer som er nedsenket i hudens øvre lag, andre kan være mer gullige og noen altså som dine. Av og til sprer de seg over et større område og det kan skje i alle aldre bortsett fra i alderdommen. Slik ser menn ut. 


Alt dette er helt normalt og man må ikke prøve å fjerne dem eller la noen foreta noen behandling av disse, deres opphav er forankret i ditt genom, dvs. de genene du har hatt siden du ble unnfanget og som har resultert i deg som du er. Så nå trenger du ikke å lure lenger.  

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-