Hovent etter fimose operasjon

Spørsmål

Hei, Jeg tok en full fimose operasjon i midten av oktober ifjor. Det er fortsatt hovent under skaftet som bildene viser. Er dette normalt eller er det noe jeg burde gjøre?

Mann 21

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Det er såpass lenge siden operasjonen at alt skulle være normalt nå. Dersom det er ømhet eller ubehag kan det være infeksjon, men det er sjeldent etter så lang tid. Hevelse kan også skyldes bindevevsdannelse eller arrutvikling (keloid). Dette kan korrigeres, men da må du til ny kirurgi. Ved smerter bør du kontakte fastlegen din, en Evt infeksjon må ha antibiotika behandling. 

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Birgitte Lund Saltvik
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-