Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Har en hard klump inni penis, ca 10 x 1 mm

Spørsmål

Hei Oppdaget for ca 2 uker siden en avlang hard «klump» i penisskaftet (ved roten av skaftet). Ca 1 cm lang og 1 mm bred som ligger langs en blodåre??? Den er gir ingen plager og er ikke øm, heller ikke ved samleie. Den ligger inne i penis og er ikke synlig. Har ingen andre symptom eller plager. Har ikke hatt noe traume mot penis.

Mann 39
Svar

Hei.


Det er vanskelig, for ikke å si umulig, å stille noen eksakt diagnose uten å kjenne på kulen. Men sannsynligvis riktig enkelt, om man som lege får kjenne på kulen. Derfor tar jeg konklusjonen først: Ta en tur til fastlegen med dette, så får du et sikkert svar. 

Jeg tenker blant annet på en oppfylt og forstørret talgkjertel, noe som vanligvis vil være synlig med det blotte øye like under huden, evt  en bindevevsstreng inni penis.

Det er bra at det ikke gir deg noen plager, og det er svært usannsannsynlig at dette dreier seg om sykdom, men det er nå alltid greit med alt en kan få lagt fra seg, ved å få en forklaring, og det er hovedgrunnen til at jeg synes du skal la fastlegen undersøke dette for deg.

Ha det bra.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-