Ereksjonsproblem

Spørsmål

Hei Jeg er snart 80 år, og har naturlig nok problemer med seksuallivet. Det er vanskelig å få den stiv, og dersom det av og til lykkes, så er varigheten kort. jeg har ingen kjente sykdommer bortsett fra høyt blodtrykk (som er under kontroll) og forstørret prostata. Benytter følgende medisiner: Duodart , Irbesertan Actavis 150mg , Lekanidinipin Actavis 5 mg og Xarelto 20 mg. Ville være takknemlig om det er mulig for meg å bruke Cialis tabletter?

Mann 79
Svar

Hei og takk for din forespørsel. Som jeg ser av det du skriver så bruker du en rekke medisiner som du har blitt foreskrevet, hvor bl.a. Duodart.

Denne medisinen kan ha som bivirkning at den nedsetter både seksuell lyst og potens. Så jeg ville anbefale deg å ta kontakt med din lege og be om at han/hun finner en erstatning for denne som ikke innvirker på seksuallivet. De andre tablettene du tar skal ikke gi noen innvirkning på seksualiteten. Forøvrig er det ikke noen grunn til ikke å kunne bruke Cialis tabletter. Men snakk med den legen som behandler deg,og forklar problemet med ereksjonen. Så tenker jeg dette skal bedre seg!

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Kommersiell tjeneste Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Sveinung Haaland
Ledig nå
Kommersiell tjeneste Videokonsultasjon koster 350,-