Ereksjonsproblem

Spørsmål

Hei. Jeg er i dag 55 år og har brukt Viagra for ereksjonsproblemer i mange år. Det har fungert, selv om det er problematisk å måtte planlegge å ha sex. Nå har jeg fått meg fast partner, etter mange år som singel. I sommer har jeg blitt behandlet for kreft i halsen. Kreften er nå borte, og formen er tilbake til tilnærmet normalt, men jeg opplever at viagratablettene fungerer dårligere enn før. De har mindre effekt, og jeg får ikke ereksjon på samme måte lengre. Hva kan dette skyldes? Jeg fikk stråling og cellegift og mistenker at dette kan ha noe med problemet å gjøre, men det er nå 4 måneder siden behandlingen ble avsluttet. Ser også fra artikkel i Dagbladet at det har kommet en ny behandlingsform, kan dette være noe for meg. Mest av alt så ønsker jeg selvsagt å få tilbake et normalt sexliv med normal ereksjon.

Mann 55
Svar

Hei

Jeg tror nok at cellegiften kan ha spilt inn i forhold til hvordan du responderer på Viagra. Men det finnes nå både et nytt middel i samme gruppe som Viagra som heter Spedra. som muligens kan virke bedre på deg enn Viagra, og et annet medikament som het4er Vitaros som du setter inn med en liten innførings applikator i urinrøret. Denne siste medisinen kan nok i ditt tilfelle virke bedre, da den er uavhengig av nervebanene til penis. Men snakkk med legen din om dette, og be ham/henne instruere deg i forhold til hvordan du kan bruke denne medisinen i tilfelle legen din velger å gi deg resept på denne. Nå vet jeg ikke hva du har lest om i Dagbladet, men jeg kan tenke meg at det kan være en av disse to medisinene. Og jeg er ganske sikker på at dette skal hjelpe deg til å få tilbake en bedre ereksjon.