En kul inni glans penis

Spørsmål

Jeg har nettopp oppdaget en liten kul midt i penishode. Jeg kan ikke si med sikkerhet at den ikke har vært der hele tiden, men har ikke tenkt over den før. Jeg må klemme på penishode for å kjenne den. Kulen endrer litt størrelse ut fra om jeg er opphisset eller ikke og når det er veldig lite blod i penis kan det være at jeg ikke kjenner den i det heletatt. Det føles ut som kulen er på størrelse med et riskorn. Den sitter midt inne i penishode og jeg kjenner den bare når jeg klemmer ovenfra. Er dette urinlederen jeg kjenner eller bør det sjekkes ut?

Mann 36

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.


Du lurer på om det er urinlederen du kjenner, men det tror jeg ikke. Den går jo helt på undersiden av penis i hele penis sin lengde, og ligger umiddelbart under huden, synlig med det blotte øye. Så ut fra din beskrivelse synes jeg ikke det kan stemme.

Hva det ellers kan være, er ikke lett å si uten å kjenne på kulen. Det er ikke et spesifikt symptom på noe som helst, og det kan være at du kjenner på ting som alltid har vært der, og som er normalt for deg, bare at du nå er blitt oppmerksom på det. Akkurat slik du selv tenker. Men samtidig har jeg jo ikke muligheten til å gi deg en endelig bekreftelse på at det er slik, over nett.

Jeg synes du skal følge den alminnelige tommelfingerregelen når det gjelder kuler man har oppdaget, og det er å få det sjekket av lege, for å utelukke at det handler om sykdom, og for derved å kunne slippe å tenke mer på det. Når det er sagt, har jeg ikke mistanke om sykdom her ut fra din beskrivelse.

Håper det var grei informasjon og råd, ha det bra.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn