Blankt sekret på slutten av urinering

Spørsmål

Ofte når jeg urinerer, ellern ummer to, kan man gjerne se blank væske i den siste dråpen med urin. Litt tykkere enn urin ,blank, luktfri og som en tråd. Stilte et spm til en annen lege en gang som mener dette er væske fra Cowper kjertelen. Er nok litt i overkant hypokonder og har helseangst. Som gjør at jeg ikke helt får slått med til ro at dette ikke er noe smittsomt. Hele livet produsert mye forsats, skal ikke mer til noen par tanker på sex før væske kommer ut. Kyssing, dating, samtaler= våt. Men bare syntes det var snodig at ofte så er siste dråpen med urin,når man ikke husker å ha vært opphisset.litt slimete. . Tok enprøver(klamydia og mykoplasma) da jeg først ble litt bekymret over dette. Begge negative. Ende opp med å dobbeltsjekke den negative. Var fortatt negativ. Har kun mottat oral sex en gang siden sist negative prøve og alt er egentlig som før. Null smerte, vanlig vannlating, ikke rød, ikke lukt eller farge på denne blanke væsken. Får liksom ikke helt roen uansett. Liten vits å teste meg noe mer, men er det normalt at slik cowper-væske er tilstede i siste dråpe med urin? Som jeg leser produserer urinrøret uansett litt blank-slimaktig væske som bidrar til dette. Bare helt noia for å ha noe, selv når egentlig dette er blitt sjekka før. Men så blir man redd av å Google for mye. Antar, som jeg vet, at jeg er blant de som lager mye forsats og derav ikke uvanlig å se små spor i urinen, selv om ikke husker å ha vært opphisset etc. Hva tror du?

Mann 31
Svar

Hei! Først og remst har du tatt tester på kjønnsykdom som har vært negative. Det er altså ingen grunn til å tro at dette stammer fra en infeksjon. Det andre er at blankt sekret er svært sjeldent symptom på infeksjon. Om man i det hele tatt har symptomer ( De fleste med klamydia har ingen symptomer), er det smerter, rødhet og utflod. Utflodet er farget og vanligvis med lukt. Sekret er vanlig fra slimhinner som man finner i urinrøret og prostatakjertel. Tilhørende kjertler som Cowper er veldig sannsynlig og man kan se dette etter endt urinering eller ved seksuell opphisselse. Jeg forstår at du har noia for infeksjon, men det er altså ingen rasjonell grunn for å frykte smitte