Refluks

Spørsmål

UKe 9 hadde jeg en dag med mye magesyre. Det forsvant da jeg tok novaluzid. Etter det har jeg hatt følelsen av at det er noe i øvre del av mageområdet. Det flytter litt på seg fra venstre, midt på og til høyre Langs etter ribbenene. Det er ikke direkte vondt. Kan kjenne tendenser til litt sviing en gang i mellom . Etter at jeg hadde mye magesyre har jeg ikke drukket alkohol eller kaffe. Og jeg spiser mer grønnsaker og frukt. Spiser normalt, bare litt sunnere. For 2-3 uker siden S2-3uker siden hadde jeg et uhell på jobben og fikk kanten på en stor stekeplate slått kraftig inn i magen. Hadde fart og gikk bort i noe. Den traff litt understedet jeg nå kjenner ubehaget nå. Jeg fikk et lite, nesten usynlige blåmerke. Men det var ømt en-to dager etterpå. Hva kan ubehaget være? Må innrømme at jeg tenker på det hele tiden og kjenner etter. Bør jeg være bekymret?

Kvinne 42

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei,


Det er mest sannsynlig at du har litt refluks fremdeles. Jeg ville ikke vært bekymret for stekepannen som traff deg. Prøv å ta en medisin som feks Somac eller Losec hver dag i to uker og se om du blir bedre. Hvis dette ikke hjelper ville jeg gått til fastlegen og sett om det er noe mer som må gjøres. 


Mvh,


Nina Bryhn, MD

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Vishal Judge
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-