Dramatisk død

Spørsmål

Indre blødninger!
Min mor døde for kort tid siden,i forbindelse med det er det noe jeg lure på !! hun ble lagt inn på sykehuset med sterke magesmerter, det ble da påvist hull på magesekken som da ble operert!
etter opprasjonen fikkk hun problemer med å puste og måtte derfor få oksygen. etter en uke hvar pusten like dårlig og en kveld hun lå på sykehuset, ble tilstanden plutselig mye verre da hun akutt begynte og kaste opp blod for så etter bare noen minutter dettte i koma ,hun lå ikoma i kun 20 minutter før hun døde!!
Hva kan være årsaken til at det kunne gå så galt. Legene ved sykehuset hvar like sjokkert som oss over det som hendte!!!

Kvinne, 32 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Det var leit å høre om din mor.

Det er vanskelig å spekulere i årsaken til at hun døde på denne måten, så dramatisk.

Hull på magesekken skyldes jo som regel et magesår, og det kan tenkes at det opererte området ikke har holdt slik det skulle og derfor ført til en ny blødning og at det er årsaken til at hun kastet opp blod. Det kan også tenkes at hun har fått et akutt svært hjerteinfarkt, blodpropp i lungene eller et svært slag. Disse siste forslagene forklarer jo ikke blodig oppkast, men det kan ha skjedd flere ting som ble for mye for kroppen. Det er heller ikke usannsynlig at hun kan ha fått en stor lungebetennelse, kanskje i forbindelse med inngrepet.

Når alt utviklet seg så dramatisk som det gjorde er det vanskelig å forestille seg at man kunne gjort noe fra eller til i den akutte situasjonen.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 289,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn