Vondt i magen: Skyldes det blåbærkapslene jeg har tatt?

Spørsmål

Jeg har hatt magesmerter i noen dager. Kan Medox ha noe med dette å gjøre? Jeg har hatt sleeve operasjon.

Kvinne

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.


Magesmerter kan ha svært mange forskjellige årsaker, og det kan skyldes både sykdom og ikke-sykdom. Måten smerten arter seg på, varigheten, evt avføringsendringer og en rekke annen informasjon kan hjelpe en lege til å finne ut hva det skyldes. Magesmerter kan være helt tilfeldig og forbigående også, naturligvis. Du spør her om blåbærkapslene Medox kan være årsaken. Det kan jeg naturligvis ikke utelukke, men det er samtidig umulig for meg å evt skulle bekrefte dette, siden det er så mange andre mulige årsaker. Hvis magesmertene kom etter at du begynte med kapslene, og forsvinner når du nå kanskje vil velge å slutte med de, som en test, så er det en rimelig sannsynlig sammenheng. Og omvendt: Om du slutter med kapslene og smertene vedvarer, skyldes det ikke Medox.

Hvis smertene blir verre eller ikke gir seg, til tross for at du slutter med Medox, eller om du skulle bli syk eller dårlig på noen måte, må du naturligvis oppsøke lege.

Ha det bra.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn