Posesuppe med kremfløte

Spørsmål

Fredag kveld ble jeg akutt kvalm etter å ha spist en posesuppe med kremfløte. Jeg kastet voldsomt opp. Ingen andre ble syke. Siden har jeg hatt avfarvet diaré og uvelhetsfølelse. Ikke feber. På morgensiden fredag (5/6-tiden)våknet jeg med klemmende brystsmerter midt i brystet, som strålte oppover mot halsen og utover i kjeven. Dette har skjedd noen ganger før i de siste ukene. Nå har det gått 7 dager og jeg har fremdeles løs mage (helt lys). Jeg er uvel, men kaster ikke opp lenger.
I vår hadde jeg rotfylling av en tann og brukte Paralgin forte sammen med Ibumetin,gitt på resept av tannlegen. Jeg brukte maksimal dose i 4-5 dager. Har jeg ødelagt leveren.

Sykdommer: Hypothyreose
Medisiner: Thyroxin Natrium 0,1 mg

Kvinne, 52 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Den medisineringen du brukte i våres har ikke ødelagt leveren din.

Hvis du har langvarig diare bør du kontakte legen din, da det kan hende du har fått en bakterieinfeksjon. Om dette skyldes den suppen du spiste eller om det var tilfeldig at disse symptomene dukket opp da er vanskelig å vite. Legen din kan ta avføringsprøver og dyrke dem for spesielle bakterier.

Jeg synes du skal snakke med legen din og få en avklaring på om det er noen sammenheng mellom symptomene dine og hva de eventuelt kan skyldes.

God bedring!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 289,-