Magesmerter

Spørsmål

Hei. Har en vondt flekk ned til venstre i magen. I tarmen vil jeg tro. Den er konstant. Har ingen andre symptomer som kvalme, vektnedgang. Hadde de samme smertene for et par år siden. Da ble eggstokker sjekket. Det var fint, og legen mente heller det kom fra tarm. Ble aldri sjekket videre. Redd for tarmkreft. Ville de sett det på ultalyd og alle blodprøvene man tar i forbindelse med svangerskap? Har et barn på 3 mnd. Alle prøver der var fine. Men litt lite jarn. Hvis det hadde vært noe alvorlig ville kanskje allmenntilstanden min vært veldig mye dårligere nå? Tilstanden endres ikke når jeg spiser. Drikker mye brus og spiser mye sjokolade. Har ikke diare, men varierer mellom hard og vanlig mage. Fikk hemorider etter fødsel, men tror de er borte nå.

Kvinne 36

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! tarmkreft gir smerter i magen dersom svulsten vokser og hindrer passasje av avføring. Det oppstår en slags tarmslyng. Symptomene blir akutt forverret og krever operasjon. Du beskriver et helt annet forløp. ikke vektnedgang. Ultralyd vil ikke påvise tarmkreft sikkert. det finnes heller ikke noen blodprøver som kan bekrefte det. Coloskopi er nødvendig for å stille diagnosen. Det er det samlede bildet som gir mistanke om kreft, og det gjør det ikke hos deg. test av blod i avføring kan gjøres. Det kan være mange årsaker til slik smerte som du beskriver. Alt etter klinisk undersøkelse, men sannsynligvis vil det gå over av seg selv. Nyrestein? eggstokk?

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-