Magesår og trippelkur

Spørsmål

Hei!
Jeg gikk med kvalme, og syre opp i svelget i omkring 2 år. Fikk påvist magesår for 1-2 måneder siden grunnet helicobakter bakterien. Ble satt på trippelkur i 7 dager. Lite eller ingen bedring. Håper ikke at jeg må ta gastroskopi igjen, men heller kan prøve en annen trippelkur. Tok koloskopi på høsten i fjor, og rett etter denne også gastroskopi hvor magesåret da ble funnet.

Svar

Hei!
Dersom magesåret og helikobakterprøven ble verifisert for 1-2 måneder siden, er det ikke nødvendig med ny gastroskopi. Behandlingen blir med en annen trippelbehandling og med lengere varighet enn 1 uke. Du bør også bli stående fast på en syrenøytraliserende medisin som Somac eller Nexium.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Kommersiell tjeneste Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Vishal Judge
Ledig nå
Kommersiell tjeneste Videokonsultasjon koster 350,-