Lyskebrokk og navlebrokk

Spørsmål

Har fått påvist brokk fra venstre lyske og opp i magen. Ble enig med legen om at operasjon skal utsettes til etter september, da jeg endelig har fått anledning til å ta en ukes ferie etter mange slitsomme år med syk ektefelle. Mine spørsmål er: Vil brokket vokse mye i denne ventetiden, og kan jeg fremdeles trene magemusklene?

Kvinne 78

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Nei, brokket vil ikke vokse nevneverdig på denne tiden og det er helt trygt å vente til september. Dersom du har opplevd episoder med sterke smerter og at tarm har kilt seg fast i brokket ( da blir man gjerne innlagt sykehus), vil det være en risiko for at dette skjer igjen. Er du på ferie og opplever smerter i området ved brokket må du kontakte lege. Du må bare fortsette å trene magemuskler. Det er veldig positivt også for operasjonsresultatet. God ferie!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn