Kløe rundt endetarmen

Spørsmål

Er hypokonder. Har to spørsmål. 1. De siste dagene har jeg kjent litt kløe og ubetydelig svie rundt endetarmsåpningen. H

Mann 66

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Ja det kan være helt normalt. Hard avføring disponerer for hemoroider som kan gi kløe og svie. Det kan dreie seg om indre hemoroider som man selv ikke kjenner. Fastlegen kan gjøre en undersøkelse med tanke på dette. Alvorlig sykdom er lite sannsynlig årsak.  Hevelse på øreflippen kan være en liten betennelse i talg eller svettkjertel. Dette vil gå over av seg selv. Ingen av symptomene gir grunn for bekymring. Snakk med fastlegen som kan avkrefte dette ved undersøkelse

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Alf Kristoffer Ødegaard ALLMENNLEGE
Kommersiell tjeneste Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Alf Kristoffer Ødegaard ALLMENNLEGE
Kommersiell tjeneste Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Martha Lamøy
Ledig nå
Kommersiell tjeneste Videokonsultasjon koster 350,-