Kan en ikke-forberedt delvis inntrening av penis i anus ha forårsaket skade?

Spørsmål

Hei, Under samleie for 2 dager siden med min partner hadde vi vaginalsex. Men med ett uhell klarte han å bomme på vagina og traff analåpningen min ganske hardt. Det var ganske vondt, men gikk over etter ett minutts tid, så vi tenkte ikke noe mer over det. Helt til neste dag da jeg skulle på toalettet og oppdaget blod i avføring, og noe smerter og en rar følelse. Tenkte jeg bare var forslått, og det kom til å gå over for det var ikke sånn at penis var noe særlig innenfor analåpninen. Det er andre dagen idag og det er ikke noe særlig smerter, men denne rare følelsen er der fortsatt. Det kjennes ut som om en del av tarmen/musklene i endetarmen ikke fungerer helt som det skal. Det kjennes ut som om musklene ikke vil stramme seg 100%, så å gå på toalettet føles rart.. Idag i forhold til tidligere følte jeg også at jeg hadde litt problemer med å tømme blæren min, men ikke noe blod siden første gang på toalettet. Det er ikke det at jeg ikke får til å gå på toalettet, men at musklene mine føles slappe. Jeg føler ikke noe utenfor det normale ellers. Er det musklene som bare er kraftig forlslått/utslitt eller noe mer alvorlig? Jeg lurer mest på om jeg burde gi det ett par dager og se om det går over eller om jeg bare burde komme meg til legen med en gang?

Kvinne 27

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.


Jeg synes avgjort at du skal se dette an, for det mest sannsynlig er som du selv er inne på, at du kun er "forslått". Det går i så fall over av seg selv og en trenger ingen legebehandling for det. Skulle det evt ha skjedd noe mer alvorlig, så måtte det være en skade av lukkemuskelen pga en rask inntrenging av penis uten at du var forberedt. Det er teoretisk mulig, men lite sannsynlig ut fra din beskrivelse, hvor du forteller at han penis ikke var noe særlig innenfor analåpningen. En slik skade vil imidlertid ikke bedres av seg selv nødvendigvis, så hvis forventet bedring ikke inntreffer, kan du etterhvert vurdere en legeundersøkelse. Men siden sjansen for det liten, og fordi muligheten for å få stilt en slik eventuell diagnose og å få gjort noe med det, ikke forsvinner av seg selv, så er det ingen hastesak å oppsøke lege nå. Se dette an i noen dager, kanskje en uke og vel så det, og hvis du merker bedring for hver dag, tilsier alt at dette bare var en stump skade, og ingen rift.

Ha det bra og god bedring.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Vishal Judge
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-