Jeg lurer på om jeg har omgangssyke

Spørsmål

Hei. Vært plaget med magesmerter pga kvalme siden jeg blindtarmen. Den siste uka har da vært ille. Mye romling i magen og kvalm. Litt løsere avføring men ikke diare. Har og hatt muskel og ledd smerter. Det jeg lurer på er om jeg har omgangssyken? Har ikke kastet opp noe.

Kvinne 35

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.


Du sendte inn ditt spørsmål før helgen, og da har det nå gått snart 5 døgn siden du skrev til oss. Da vil nok mye være avklart her allerede, bare ved at tiden har gått. Dersom det var omgangssyke, slik du lurte på, så vil nok det isåfall i stor grad ha gått over nå, for en omgangssyke varer jo vanligvis bare et par dager.

Symptomene dine kunne avgjort ha stemt med en omgangssyke, magesmerter, kvalme, løs avføring,  men samtidig kan jo det ha en rekke andre årsaker. Så hvis ikke det er over nå, så er det vel liten grunn til å tro at det skyldes omgangssyke. Hvis du blir verre eller det ikke slutter, så er det nok beste å oppsøke lege for å få bli undersøkt mhp hva årsaken kan være, og for å få evt behandling, om du har noe som skal behandles.

Ha det bra.


Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn