Hemoroide operasjon

Spørsmål

Jeg har vært hos lege og blitt undersøkt for utvendig hundfold, hemeroide, som skulle opereres bort, men ikke syes. Det synes jeg ikke hørtes bra ut. Det vil jo da komme avføring i såret, og vanskelig å få til å gro. Hører gjerne deres mening om dette. Kan det brukes laser?

Kvinne 81

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Det er faktisk veldig vanlig å operere ytre hemoroider på denne måten! Man skulle tro at det ble infeksjon i såret, men immunforsvaret i endetarmen er utrolig bra. Så lenge sårflaten er åpen og ikke lukkes igjen med sying, vil dette gå fint. En sjeldent gang kan det bli infeksjon, men altså uvanlig. Daglig rens med vann og mild såpe er tilstrekkelig

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn