Dehydrering og blodtrykksenkende medisin

Spørsmål

Jeg har hatt kraftig diaré i 4 dager. Svimmel og avkreftet. Samtidig har blodtrykket sunket fra 159/83 puls 71 til 92/53 puls 88.. Jeg tar Candesartan 8 kg., skal Je slutte med det en tid ? Mot diaré tar jeg Smecta .( fransk ).

Kvinne 73

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Ved diaré og dehydrering er det veldig viktig at du går i deg nok væske. Kommer det urin og ca hvor mye i døgnet? Candesartan kan føre til saltforstyrrelse med høy kaliumverdi og bør også brukes med forsiktighet ved dehydrering. Dersom formen er dårlig bør du kontakte legen din for kontroll av nytteverdi og kalium. inntil du får legetime er det greit og halvere dosen eller pause tablettene,spesielt om du måler blodtrykket daglig

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Kommersiell tjeneste
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn