Vurdering av håndplager

Spørsmål

Hei i vente på at fast legen har tid så lurer jeg på hva dette betyr for meg og mitt problem. Var hos Martina Hansens Hospital i fjord å ble anbefalt ikke operasjon pga at det antagelig ville bli verre utfall. Fortsatt ikke bra å ønsker å få fikset dette n j ikke håper få beskjed at dette må j leve med. BHT anbefalte meg ny MR som er tatt nå og ny vurdering dhos NIMI. Lite flink med trøbbel med helsen så hva bør jeg passe på denne gang så jeg kommer videre. Stikkene smerte ved feil bruk av hånden samt temperatur forskjeller

Kvinne 57

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Jeg forstår godt at du plages og ønsker å få gjort noe med det. Dette er avansert ortopedisk spesialistkompetanse som kreves for å vurdere operasjon eller ikke. Man kan risikere at kirurgi gjør plagene verre så det må vurderes grundig. MR viser ingen endring siden sist da martina Hansen ikke anbefalte kirurgi. NIMI får vurdere på nytt. Ut fra dine symptomer og MR funn er jeg skeptisk til at kirurgi vil hjelpe.fysikalsk behandling vil sannsynligvis gi like gode resultater. 

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-