Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Vevsreaksjon etter operasjon

Spørsmål

Hei! Jeg gjennomgikk en fotoperasjon 14.mai, snart seks uker. Fikk fjernet et extra navicular bein. Jeg har et lite område nær arret som er rødt. Er det vanlig? Jeg har bare belastet hælen inntil smertegrensen.

Kvinne 38
Svar

Hei!


Dette ser helt fredelig ut, og jeg ville ikke tillagt dette noen betydning slik det fremstår nå. De klassiske infeksjonstegnene  er rødme, hevelse, smerter og tap av funskjon. Et kirurgisk traume slik du har opplevd, vil alltid gi en vevsreaksjon som kan minne om disse symptomene, men vil oftest gi seg gradvis uten noen behandling. Hvis det derimot øker på med disse symptomene, bør du få det sjekket.


Lykke til!