Uavklarte smerter

Spørsmål

Har sidan april 2018 hatt slimposebetennelse i begge hofter. Samt betennelse ved hamstringsseneutspring. I tillegg degenerasjon ved to nederste skivenivå og L5/S1. Har forsøkt fysioterapi, blei heller verre. Kortisoninjeksjon, uten resultat. Vimovo og seinere Arcoxia, uten bedring. Norspan plaster, lite virkning og måtte slutte p.g.a. meget sterke bivirkninger. Gjer øvelser fått av fysioterapeuten jamt og rusler små turer. Utenom det er det svært lite eg klarer. Fortsatt etter nesten 1 år meget sterke smerter i hofter, setet, lår, legg og oppover ryggen. Fastlegen veit ikkje meir å gjer. Er henvist til smerteklinikk, men lurer på om eg burde vore henvist til ortoped for vurdering av evnt operasjon.

Kvinne 57

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!


For meg høres det ut som mye har vært forsøkt hva gjelder ikke-kirurgisk behandling av de smerter og plager du beskriver. Ingen av disse tilstandene, har noen rett frem, enkel kirurgisk løsning heller, og selv om man skulle ha en teoretisk mulighet for å utføre kirurgi, er det ikke sikkert at det vil gjøre situasjonen bedre.


Jeg synes ikke du skal oppsøke ortoped for i første omgang å bli vurdert for operasjon, men heller å se om det kan være noe annet som er årsak til plagene dine. Hvis det ikke viser seg å være noe man kan løse kirurgisk, vil jeg anbefale at du blir vurdert av en fysikalsk medisiner, eventuelt revmatolog.


Lykke til!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Alf Kristoffer Ødegaard ALLMENNLEGE
Kommersiell tjeneste Pris fra 259,-