Potensiell proteseinfeksjon

Spørsmål

Hei, min mor satte inn en kneprotese i 2013. Den virket veldig bra intil julen 2017 . Da fikk hun plutselig smerter i dette kneet. det viste samtidig hadde hun en urinveisinfeksjon. Med en antibiotikakur så forsvant urinveisinfeksjonen forsvant. Smertene knee vedvarer til nå og hun får paraginforte for å døyve smertene og har vansker med å bevege seg .På røntgen viser leddet er ok . Er dette noe hun må leve med? hva bør gjøres for å se om noe kan hjelpe? kan det være en infeksjon , og hva kan gjøres for å evnt utelukke infeksjon, blodprøve,væskeprøve?

Kvinne 82

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!


Jeg synes dette leddet bør vurderes for å utelukke en potensiell infeksjon. Bakterier i blodet, kan slå seg ned på metallet, og gi infeksjoner som vanskelig lar seg behandle med antibiotika alene. Hun bør henvises til den avdelingen som satt inn protesen, slik at man der kan gjøre en tapping av leddet, for å undersøke leddvæsken for bakterier.


Hvis det ikke er tale om en infeksjon, vil det likevel være fint om hun får en vurdering for sine nyoppståtte plager i denne protesen som frem til 2017 fungerte helt fint.


Lykke til!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn