Blod fra brystet

Spørsmål

Min kone Er 83 år. Hun fikk noen ganger bloddråper ut av høyre brystvorte. På Radiumhospitalet fikk hun konklusjonen: «Det er ikke kreft, men forløper til kreft, og vi anbefaler at du fjerner brystet» Siden har hun vært flere ganger på Diakonhjemmet Sykehus. Tatt blodprøver og undersøkt hjertet, som viste seg å være i orden. Hennes spørsmål er nå: Er det ikke noe alternativ? Hva med strålebehandling?

Kvinne 83

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Dette er en spesialistvurdering som er vanskelig å vurdere på bakgrunn av informasjonen du skriver. Vanligvis er kirurgi nødvendig og hvor strålebehandling eller cellegift er supplerende behandling. Men hennes alder må taes med i vurderingen også. Det beste er å snakke med legen på diakonhjemnet. Hun vil mest sannsynlig tåle narkosen fint med god hjertefunksjon. Lykke til!