Svie ved vannlatning

Spørsmål

Fikk for noen uker siden beleggutflod fra penis, etterfulgt av rødt utslett over hele penis hodet. Alt dette er borte nå , men har en meget liten tendens til svie ved vannlating.Er allerede testet for klamydia. Denne var negativ. Hadde håpet å slippe testen for gonore. Tror vel og håper at dette ver en form for sopp.Hvis det er gonore kan syptomene jeg hadde da forsvinne som de har gjort eller er de vedvarende.

Mann, 41 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Det høres ut som du har hatt en betennelse i fremre del av urinrøret (urethritt). Dette kan forårsakes av flere bakterier, og de mest kjente er da Klamydia og gonorè, i tillegg kan enkelte soppinfeksjoner gi slike symptomer. imidlertid er ikke utflod et typisk symptom ved soppinfeksjoner så det mest sannsynlige er nok en bakterieinfeksjon.
Hvis det skulle være gonorè du har så går ikke dette over av seg selv, da må du ha en antibiotikakur. dette er en svært enkel kur som kun varer en dag. Symptomene på slik infeksjon kan variere i styrke slik at man kan få en betydelig forbedring for så å oppleve at det blusser opp igjen, det er derfor svært viktig at man blir behandlet med antibiotika selv om man har lite symptomer.

Jeg vil absolutt anbefale at du får tatt en gonorèprøve, det er svært raskt gjort og den er ikke spesielt ubehagelig.
Du kan lese litt mer om gonorè på linken på toppen av dette svaret.

Håper dette har vært til hjelp!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn