Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Svie i urinrør etter bruk av sexleketøy

Spørsmål

Hei! Jeg kjøpte meg en vagina sex leketøy (Fleshlight) i April i år. Har brukt den 3-4 ganger siden da, og har vasket den hver gang etter bruk. Etter at jeg brukte den sist for 3 dager siden fikk jeg plutselig vondt i penis etter noen timer. Det var ikke kjempe vondt, men jeg måtte reise meg opp fra stolen fordi det var ubehagelig. Jeg har ikke fått vondt i penis etter det. Dagen etterpå følte jeg meg helt normal, men de siste 2 dagene har det vært litt vondt når jeg tisser. Det er en svak sviende følelse. Jeg mistenker at det kommer fra at jeg ikke vasket leketøyet godt nok og har fått bakterier inn i penis. Jeg drikker mye te og kaffe, så tisser mye om dagene. Kan du gi meg noe svar ut i fra dette? Takk.

Mann 32
Svar

Hei.


Smerter ved urinering kan bety infeksjon i urinrør og/eller urinblære, og det er vel ingen utenkelighet at leketøyet ikke har vært godt nok vasket, slik du selv er inne på, og at det på den måten har oppstått bakterievekst. 

Jeg synes derfor at du skal ta med en morgenurinprøve til fastlegen din, for å se om du har noen infeksjon. Dette vil isåfall bli behandlet med antibiotika.

En alternativ forklaring kan være en mekanisk skade i urinrøret, som følge av friksjon ved bruk av leketøyet. Det vil isåfall gå over av seg selv, men jeg tenker at her er det nok riktigst å utelukke infeksjon.

Ha det bra og lykke til.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-